در مقایسه با سایر مواد معمولی برای قابلمه ها و تابه ها مانند قابلمه های فولادی ضد زنگ یا لعابی، برای مثال، تابه های چدنی یا بو داده ها، زمان نسبتاً زیادی برای گرم شدن طول می کشد.
این تا حدودی به دلیل دیوارهای ضخیم و کف است. قابلمه چدن اس پی اس پس از رسیدن به درجه حرارت، می توان آن را به راحتی در مدت زمان طولانی تری حفظ کرد و اطمینان حاصل کرد که گرما به طور مساوی در غذای پخته شده توزیع می شود.
در غیر این صورت، ظروف چدنی برای استفاده در آشپزخانه بسیار مقاوم و ایده آل هستند. مانند همه قابلمه ها و تابه ها، باید از انداختن ظروف از ارتفاع زیاد یا برخورد با لبه های تیز آن خودداری کنید.
به چهارمین و فعلاً آخرین قسمت از مجموعه وبلاگ رسیدیم که در آن شما را با مواد مختلف مورد استفاده در قابلمه و تابه آشپزخانه آشنا می کنم.
پست اول در مورد 10 چیزی بود که باید در مورد قابلمه های استیل بدانید، قسمت دوم در مورد 10 چیزی بود که باید در مورد قابلمه های مسی بدانید و قسمت سوم در مورد 10 چیزی بود که باید در مورد قابلمه های لعابی بدانید.
مقاله زیر همه چیز در مورد چدن است. شروع با این سوال که چدن چیست، چگونه باید از قابلمه ها و تابه های چدنی مراقبت کنید و در هنگام خرید به چه چیزهایی می توانید توجه کنید.
چدن آلیاژی است (یعنی یک ترکیب فلزی از حداقل دو عنصر) متشکل از آهن و نسبت بالایی از کربن، معمولاً بیش از 2٪. بسته به کاربرد و کاربرد، عناصر دیگری مانند سیلیکون، منگنز، کروم یا نیکل نیز به چدن اضافه می شود. اگر محتوای کربن در آلیاژ زیر 2٪ باشد، دیگر از چدن صحبت نمی شود، بلکه معمولاً از فولاد صحبت می شود.
بدون دیدگاه