در فرانسه، کیک شکلاتی اسفنجی پوند به خوبی شناخته شده است. نام کیک پوندی quatre-quarts به معنی چهار چهارم است. در هر چهار ربع اوزان مساوی وجود دارد.
در سنت، کیک محبوب منطقه فرانسوی بریتانی، همانطور که از نامش پیداست، از همان مقدار چهار ماده استفاده می کند، اما هیچ میوه ای اضافه نمی کند.
با این حال، بخشهای کارائیب جهان که فرانسوی صحبت میکنند به طور سنتی رم را به مواد تشکیل دهنده شب کریسمس یا حتی موز له شده را برای رطوبت بیشتر اضافه میکنند.
در برخی موارد، فرانسوی ها ممکن است سفیده تخم مرغ را به جای تخم مرغ کامل زده باشند تا خمیر سبک شود. انواع دیگر شامل اضافه کردن شکلات یا آب لیمو برای طعم دادن است.
در مکزیک به کیک تولد شکلاتی پوندی پانکه می گویند. دستور اولیه پنکه مکزیکی بسیار شبیه دستور پخت سنتی ایالات متحده است.
رایجترین انواع آن عبارتند از panqué con nueces کیک پوندی با گردو و panqué con pasas کیک پوندی با کشمش.
Ponqué نسخه کلمبیایی و ونزوئلای کیک پوند است: اصطلاح ponqué خود یک تقریب آوایی اسپانیایی از کیک پوند است.
پونکئه در اصل یک کیک اسفنجی وانیلی خیس از شراب با روکش خامه یا شکر است و در جشن های تولد، عروسی و سایر جشن های اجتماعی بسیار محبوب است.
اصطلاح آلمانی Rührkuchen کیک هم زده به هر نوع کیکی گفته می شود که در آن خمیر از مخلوط کردن آرد، کره، تخم مرغ، شکر و اغلب شیر درست می شود.
مفهوم چهار ماده اول با نسبت مساوی در کیک شکلاتی خامه ای رایج نیست، اما، با این وجود، این سبک از خمیر کیک اساس بسیاری از دستور العمل های کیک محبوب را تشکیل می دهد.
با افزودن ساده آجیل، کاکائو، میوههای خشک و الکلها و استفاده از شکلها و اندازههای مختلف قوطی، طیف گستردهای از کیکهای سنتی آلمانی ساخته میشود.
به عنوان مثال، این خمیر یا یک تغییر جزئی از آن اغلب برای تهیه کیک های ساخته شده در قالب نان Orangenkuchen کیک پرتقالی؛ Nusskuchen کیک فندقی، کیک های مرمری در قالب باندت Marmorkuchen و سایر ترکیبات طعم دهنده در قالب های شکل دار استفاده می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه