دانه های خشک شده را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت / 175 درجه سانتیگراد – 30 تا 45 دقیقه در سینی روغنی تفت دهید. سپس اجازه دهید تا خنک شوند.
مرحله برشته کردن بسیار مهم است، همانطور که در مورد دانه های قهوه نیز برای ایجاد طعم بسیار مهم است.
شما می توانید برای اطلاع از خواص هسته خرما دکتر خیراندیش با ما همراه باشید.
قبل و بعد از برشته کردن دانه خرما
مرحله 2: دانه ها را به صورت پودر خرد کنید
پس از خنک شدن، خرماها را به آسیاب برقی قهوه/ادویه بریزید (ممکن است لازم باشد این کار را به صورت دسته ای انجام دهید) و به صورت پودر درآورید.
مراحل آسیاب کردن پودر دانه خرما
پودر را الک کرده و تکه های بزرگتر را دوباره آسیاب کنید. سپس پودر دانه خرما بلافاصله آماده مصرف است یا برای بعد نگهداری می شود.
الک پودر دانه خرما
مرحله 3: قهوه دانه خرما را درست کنید
ابتدا آب را تا 195 درجه فارنهایت/90 درجه سانتیگراد (دقیقا قبل از شروع به جوشیدن) گرم کنید.
آب جوش در یک کتری سفید
سپس پودر دانه خرما و ادویه ها را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را روی یک پارچ به یک فیلتر قهوه منتقل کنید (برای روشهای بیشتر، سؤالات متداول را بخوانید
پودر هسته خرما را به قهوه آماده کنید).
آب را روی پودر بریزید و اجازه دهید آنقدر چکه کند تا قهوه دانه خرما شما کافی باشد.
مراحل تهیه قهوه دانه خرما
سپس می توانید نوشیدنی دانه خرما را همانطور که هست بنوشید یا با کمی شیرین کننده مورد علاقه خود (من از شربت خرما استفاده کردم) و کمی شیر (من از شیر جو دوسر استفاده کردم) میل کنید.
چگونه می توان از قبل و فروشگاه؟
پیشرفت کنید: بسیار خوب، از نظر فنی، این «پیشبردن» نیست. من دوست دارم آنها را بشوییم، اجازه دهم به طور طبیعی برای چند روز خشک شوند، و سپس آنها را در یک ظرف در بسته در فریزر نگه دارم تا زمانی که آماده تهیه یک دسته پودر دانه خرما برای قهوه باشم.
بدون دیدگاه