رنگ آب سیب سالاد کلم و انار و هویج مربوط به اکسیداسیون فنلی است که مشکل اصلی آب کدر است.
در بین نمونهها، آبمیوههای ننه اسمیت و cv گلدن دلیشز فرآوریشده توسط دیسافا (نمونههای C و D) از نظر پارامترهای رنگ تفاوت آماری معنیداری نداشتند.
آنها قهوه ای ترین بودند، با مقادیر b به ترتیب 5.19 و 5.08، که به معنای تغییر رنگ به قرمز است.
آنها همچنین بالاترین مقادیر را به ترتیب 1.35 و 1.59 داشتند که به معنای تغییر رنگ به زرد از سبز است.
آب میوه های دیگر به عنوان تابعی از منشاءشان از نظر رنگ سنجی مشابه یکدیگر بودند.
مقادیر کدورت همان را برجسته می کند.
محتوای فنل ها در سیب بسیار زیاد است، طرز تهیه ترشی لیته گل کلم اما مطالعات مختلف گزارش کرده اند که این ترکیبات در مقایسه با ماتریکس اصلی با غلظت کمتری در آب میوه ها وجود دارند.
همانطور که قبلاً گزارش شد، پارچه کرپ کش مراحل مختلف پردازش بر ترکیب کیفی و کمی آنها تأثیر می گذارد.
بیشتر ترکیبات فنلی (58٪) مانند پروآنتوسیانیدین ها، شناخته شده است که در ضایعات یا قسمت تفاله جامد در طول پردازش آبمیوه نگهداری می شوند .
کل ترکیبات فنلی موجود آب سیب برای اسهال در نمونه ها از نظر آماری تفاوت معنی داری نشان می دهد.
بالاترین مقادیر برای آبمیوه های ساخته شده از cv Granny Smith مشاهده شد که نشان می دهد چگونه این رقم در حفظ این ترکیبات غذایی بیشتر از cv گلدن دلیشز نقش دارد.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه