گردو به دلیل فراوانی چربی های امگا 3 مانند آلفا لینولنیک اسید و لینولنیک اسید، منبع چربی سالم را تشویق می کند.
مطالعات نشان می دهد که مصرف روزانه گردو ضد یبوست به کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب کمک می کند. همچنین برای کاهش فشار خون مفید است.
تحقیقات نشان می دهد که مواد بیوشیمیایی از جمله اسیدهای چرب امگا 3، توکوفرول ها و غیره موجود در گردو دارای خواص پیشگیری از سرطان هستند. این ترکیبات موجود در گردو میتواند خطر ابتلا به سرطان پروستات، سینه یا پانکراس را کاهش دهد.
تحقیقات نشان داده است که افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه ممکن است تعداد، کیفیت و تحرک اسپرم را افزایش دهد. گردو همچنین ممکن است به جلوگیری از مورفولوژی اسپرم یا رشد غیر طبیعی اسپرم کمک کند.
اسیدهای چرب موجود در گردو از ریزش موی سر و ابرو جلوگیری می کند. علاوه بر این، به تغذیه و تقویت موهای شما برای بهبود سلامت مو کمک می کند.
گردو سرشار از پتاسیم است که مسئول تحریک عضلات است. علاوه بر این، محتوای پروتئین بالا باعث رشد ماهیچه ها و مکمل یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات می شود.
ملاتونین موجود در گردو باعث کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد می شود. این مولکول های سمی بیماری های مرتبط با افزایش سن مانند آب مروارید، آلزایمر و بیماری پارکینسون را ترویج می کنند.
ملاتونین که به طور مطلوب از طریق مصرف آجیل جذب شده و مورد استفاده قرار می گیرد، می تواند با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و آنها را قبل از اینکه ما را بیمار کنند متوقف کند.
گردو میوه تک دانه ای است که از درخت آجیل رشد می کند و منبع مفیدی از چربی، فیبر و پروتئین است. این میوه در شمال شرقی آمریکای شمالی یافت می شود و اکنون در چین، ایران و ایالات متحده و همچنین در کالیفرنیا و آریزونا رشد می کند.
گردو به صورت خام، بو داده و شور موجود است. این غذای غنی حاوی منگنز، مس، منیزیم، فسفر، ویتامین B6 و آهن است.
گردو همچنین دارای اسید چرب امگا 3 به نام آلفا لینولنیک اسید (ALA) است. مقدار این اسیدهای چرب در گردو بین 8 تا 14 درصد از کل محتوای چربی گردو متغیر است. در واقع این تنها مغزی است که حاوی این مقدار اسیدهای چرب امگا 3 است و این اسید چرب بخش بزرگی از خواص آجیل را بر عهده دارد.
اسید آلفا لینولنیک برای سلامت قلب مفید است، التهاب را کاهش می دهد و ترکیب چربی خون را بهبود می بخشد. اسید آلفا لینولنیک همچنین می تواند پیش ساز اسیدهای چرب امگا 3 با زنجیره بلند EPA و DHA باشد که فواید سلامتی بی شماری دارند.
به گفته محققان، خوردن این میوه همچنین سلامت استخوان ها را کاهش می دهد و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند کیسه صفرا و صرع را کاهش می دهد. استفاده از مغز گردو با کیفیت بالا می تواند سلامت شما را تضمین کند و بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
بدون دیدگاه