قوری های سرامیکی که در چین اختراع شده اند بر پایه خاک رس هستند و دارای دیواره های ضخیم هستند. مواد پایه و دیوارههای ضخیم آنها باعث میشود گرما را برای مدت طولانی به اندازه کافی برای دم کردن نگه دارند و چندین فنجان چای را به اندازه کافی گرم سرو کنند تا بهترین لذت را ببرند.
قوری چینی مسعود سنتی تمایل دارند دم کرده را در حین خیساندن جذب کنند و رنگ و طعم آن را در بدن خود نگه دارند. بنابراین، مهم است که بلافاصله پس از هر بار استفاده، قوری های سرامیکی را کاملاً تمیز کنید.
با این حال، تقریباً تمام قوریهای سرامیکی که اخیراً ساخته شدهاند کاملاً لعاب دارند و این مانع از جذب دمنوش آنها میشود. قوری های سرامیکی بسیار محکم هستند اما از آنجایی که ساختار ضخیمی دارند بسیار سنگین هستند.
از آنجایی که کار خوب در فرآیند ساخت قوری سرامیکی کار آسانی نیست، دهانههای آنها نیز کاملاً ضخیم است و این کار ریختن چای را به خصوص در فنجانهای کوچک چای در حین سرو کردن از آنها دشوار میکند.
اگرچه قوریهای سرامیکی در گرم نگهداشتن چای نسبت به قوریهای شیشهای و فلزی برتری دارند، ساختار سنگین آنها مانند قوریهای چدنی، استفاده از آنها را دشوار میکند. قوری های سرامیکی برای جوشاندن آب روی اجاق گاز نیز مناسب نیستند.
در نهایت قوری های چینی که به عقیده بسیاری به عنوان قوری عالی برای تهیه چای عالی است. پرسلن ماده ای است بر پایه خاک رس و مانند سرامیک که در کوره پخته می شود، اما برای مدت طولانی تری نسبت به سرامیک در معرض دماهای بالاتر قرار می گیرد.
این امر باعث می شود پرسلن سخت تر و در نتیجه بادوام تر و متراکم تر و در نتیجه جذب کمتری نسبت به سرامیک شود. ساختار پرسلن کار ظریف را ممکن میسازد.
بنابراین دیوارهها و دهانه قوریهای چینی نازکتر هستند و از قوریهای سرامیکی سبکتر میشوند.
حتی اگر قوریهای چینی دیوارههای نازکتری نسبت به قوریهای سرامیکی دارند، اما از آنجایی که از خاک رس متراکم ساخته شدهاند، به خوبی قوریهای سرامیکی و چدنی در حفظ گرما عمل میکنند.
بدون دیدگاه