سیر یکی از رایج ترین سبزیجاتی است که تقریباً در آشپزخانه همه یافت می شود. غذاهای متعددی در جهان وجود دارد که عملاً برای طعم منحصر به فرد خود به سیر وابسته هستند.
غذاهای ایتالیایی و کاری هندی بدون آنها یکسان نبودند. به هر حال، این سبزی به جز طعم خارق العاده، دنیای دیگری دارد.
برای اطلاع شما، سیر عضوی از خانواده گیاهی مشابه پیاز است. علاوه بر این، سیر نیز مانند پیاز پیازی است که در زیر زمین رشد می کند. یکی از دلایل برجستگی سیر در سراسر جهان، ماده مغذی آن است. مخصوصاً در مواقعی که آن را ترشی می کنید.
برای دانستن بیشتر در مورد آن، حتما مقاله مربوط به فواید سلامت سیر ترشی را در زیر بخوانید. خواندن مبارک.
سیر ترشی چهار ساله برای پایین آوردن سطح LDL شما تا حدود 10 درصد فوق العاده است. به نظر نمی رسد که این ماده به HDL یا مواد چرب شما کمک کند، با این حال اضافه کردن آن به برنامه غذایی خود برای کمک به LDL (کلسترول بد) بدون شک شروعی فوق العاده است.
می توانید برای کمک به کلسترول خود، سیر را به بادمجان و مارچوبه خود اضافه کنید. همچنین ممکن است به فواید سلامتی چغندر برای کلسترول علاقه مند باشید.
ترکیب ارگانوسولفور موجود در سیر ترشی به از بین بردن یکی از سلول های خطرناک تومورهای مغزی کمک می کند.
اکتشافات نشان داده است که سه ترکیب ارگانوسولفور بدست آمده از سیر ترشی مانند DADS، DAS و DATS تاثیر باورنکردنی در از بین بردن سلول های بد مغز نشان داده اند. DATS نشان داده است که بهترین است. با این حال هنوز نیاز به تایید بخشی از موارد وجود دارد.
ایمنی کمتر یکی از دلایل بسیاری برای حملات احتمالی سرماخوردگی است. سیر ترشی دارای خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی است که می تواند به سیستم ایمنی بدن انسان کمک کند.
افزودن مقدار محدودی سیر ترشی به برنامه غذایی خود می تواند بدن شما را در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا ایمن کند. همچنین فواید سلامتی روغن پونه کوهی برای آنفولانزا را بخوانید.
عملکرد ورزشی را افزایش می دهد
سیر به عنوان یک مکمل ورزشی به حساب می آمد که از المپیک های یونان قدیمی باز می گشت. ظروف روغن سیر ممکن است به کاهش فشار خون بالا و افزایش محدودیت های تمرین کمک کند.
بدون دیدگاه