پختن بیش از حد قارچ ها می تواند با از بین بردن ترکیبات زیست فعال قارچ ها، اجزای غذایی قارچ ها را به طور کامل از بین ببرد. بنابراین، پختن قارچ نیاز به یک تعادل ظریف دارد.
مطالعهای که در سال 2016 در مجله بینالمللی علوم غذایی و تغذیه منتشر شد، نشان داد که بهترین راه برای حفظ مواد مغذی قارچ خوراکی هنگام پختن آنها، کبابی یا مایکروویو است.
محققان تغییرات مواد مغذی قارچ ها را پس از آب پز، سرخ کردن، کبابی و در مایکروویو مقایسه کردند. قارچ های کبابی و مایکروویو بالاترین سطوح آنتی اکسیدان و بتا گلوکان را حفظ کردند.
هر زمان که قارچ میخرید، باید آنها را در یک کیسه کاغذی در یخچال نگهداری کنید. این به این دلیل است که کاغذ در مقایسه با پلاستیک به قارچها اجازه تنفس میدهد که رطوبت را به دام میاندازد و باعث میشود قارچها سریعتر پوسیده شوند.
معمولاً اگر قارچ ها هنگام خرید تازه هستند، باید حدود یک هفته خوب بمانند.
قارچ ها به راحتی آب را جذب می کنند، به این معنی که وقتی آنها را بشویید، احتمالاً قارچ های خیس تر از آنچه می خواستید خواهید داشت.
قارچ
یک روش جایگزین برای تمیز کردن قارچ ها استفاده از یک برس کوچک یا حوله کاغذی برای پاک کردن کثیفی قارچ ها است. مورل ها، به طور خاص، نباید شسته شوند، زیرا طعم آن در هاگ هایی است که می توانند شسته شوند.
اگر به جستوجوی قارچهای خوراکی وحشی علاقهمند هستید، هورتون توصیه میکند با یادگیری تعداد انگشت شماری از قارچهایی که به راحتی قابل شناسایی هستند، شروع کنید. او پیشنهاد میکند که با یادگیری شناسایی قارچهای مایتاک وحشی، صدف و یال شیر شروع کنید.
هورتون میگوید: «اینها به راحتی قابل شناسایی، خوشمزه هستند و دارای ویژگیهای تقویت سیستم ایمنی هستند. علاوه بر این، اکثر مناطق دارای کلوپ های قارچ محلی با افراد آگاه هستند که می توانند به شما در شناسایی خوراکی های خوشمزه و جلوگیری از مواد سمی کمک کنند.
هنگام جستوجوی قارچ بسیار مراقب باشید، زیرا برخی از قارچها مانند قارچ کلاهک مرگ میتوانند سمی و حتی کشنده باشند.
بدون دیدگاه