دانه گشنیز معمولا زرد و گرد می باشد و نکته جالب در مورد گشنیز این است که به صورت تازه زیاد بوی مطبوعی ندارد اما خشک شده ی آن بو و طعم بی نظیری به غذا می بخشد. شما می توانید برا کسب اطلاعات بیشتر به دیگر مقالات ما در سایت آراد برندینگ مراجعه کنید.

کاشت بذر گشنیز ذرت بسیار راحت بوده و حتی افراد تازه کار هم می توانند این کار را انجام دهند و محصول با کیفیت برداشت و به عرضه ی آن در بازار بپرداند.

شاید جالب باشد بدانید علاوه بر استفاده خوراکی از این محصول از بذر گشنیز توپی بجای ماشه در تمارین تیراندازی استفاده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *